Moda

2022 İlkbahar ve Yaz Ayları Renkleri Nelerdir?

2022 İlkbahar ve Yaz Ayları Renkleri Nelerdir?

Başlıklar

İlkbahar ve Yaz Ayları Renkleri

2022 İlkbahar/Yaz renkleri rahatlık, netlik ve güvenlik ihtiyacımızı ortaya koyan renkler. Aynı zamanda, özgür ruhlu iyimserlik ve yenilikçi bir hissi olan, herkesin kendi kişiselliğini yansıtabilecek aynı zamanda canlı ve neşeli olma arzumuzu destekleyen dinamik, göze çarpan tonlardan oluşmakta. Renkler, rahatlatıcı ve zamansız bir kombinasyonla karşımızda. 

Neşeli tonlar aracılığıyla rahatlatıcı bir tanıdıklık ve neşeli bir macera için arzularımızı ortaya çıkarmaya hazır. Katı moda kurallarının artık geçerli olmadığı yeni dönemlerden 2022 yılı için tonları istediğimiz gibi karıştırıp birleştirmeye izin veriliyor ve kişiselleştirilmiş stillere kapılar açılıyor. Pandemiden çıkıp daha parlak günleri sabırsızlıkla beklerken, moda tasarımcıları bu baharda canlı renkler olarak kırmızı, gök mavisi ve parlak fuşya tonlarına yöneliyor. Bu baharın renk trendleri için dokuz büyük kazanan var. Sarı, yeşil, mavi, pemve, turuncu, beyaz tonları, kahve tonları, mor tonları ve griler...

Sarı, pembe, yeşil, mavi, turuncu ve very peri 2022 ilkbahar yazının en moda moda renkleri olacaklar. Ancak bu yıl giyilebilecek tek renkler bunlar değil. Daha önce hiç bu kadar güzel renkler olmamıştı. Merhaba, yaz, mavi gökyüzü ve patlamış mısır! Evet, patlamış mısır! Patlamış mısır sarısı ve koyu renkler 2022 ilkbahar yaz için trend. Peki ve ruh halinizi anında yükseltecek birkaç renk daha öğrenmek ister misin? 2022 ilkbahar ve yazında bilmeniz ve giymeniz gereken tüm renkler. Sarı ve pembe 2022 ilkbahar yaz için iki anahtar renk. 2022 ilkbahar ve yaz modasında dolabınızda olmayan yeni renkler var. Çok cesur ve çok tatlı. Hadi gelin tüm bu güzel renklerden bazılarına bir bakalım!

2022 İlkbahar ve Yaz Ayları Renkleri Nelerdir?

2022 yılı ilkbahar ve yazında bizi bekleyen o güzel renklerden bazıları:

Very Peri

  • 1- Very Peri

2022 yılının rengi olarak PANTONE tarafından açıklanmış bu renk için söylenecek çok şey var ancak her yıl bir değişim dünyasına girerken, PANTONE 17-3938 Very Peri mavilerin ve aynı zamanda menekşe kırmızısını kapsayan güvenilir olduğu kadar sevilen mavi renk ailesine yeni bir bakış açısı getiriyor. Very Peri, yaratıcılığı ve hayal gücünü ifade etmeye teşvik eden, neşeli bir tavır ve dinamik bir duruş sergileyen bir renk olacak.

Snow White / Kar Beyaz

  • 2- Snow White / Kar Beyaz

Bazen optik beyaz veya saf beyaz olarak adlandırılan, sarı noktalara sahip olmayan pürüzsüz bir beyazdır. Bu renk diğer renklerle iyi bir uyum içinde harmanlana bilen uyumlu ve sakin bir renktir. İlk bahar yaz sezonunda ilk aşk, saflık gibi anlamları olan bu renkle beraber beyazın diğer tonlarınıda göreceğiz.

Coral Rose / Mercan Çiçeği

  • 3- Coral Rose / Mercan Çiçeği

Kelimenin tam anlamıyla kırmızı ve sarı karışımıdır. Bu nedenle anlamı "Seni seviyorum" ve "sen benim arkadaşımsın" arasındadır. Aşırıya kaçmadan coşkuyu ifade ettikleri için çokça sevilen ama sık kullanılmayan bu renk 2022 de favori renkler arasında. Turuncumsu bir olarak gözüken bu renk ile beraber diğer turuncu tonlarınıda sık sık görebileceğiz.

Sudan Brown / Sudan Kahvesi

  • 4- Sudan Brown / Sudan Kahvesi

Bu renk öncelikle sarı renk ailesinden bir renktir. Turuncu ve kahverengi renk karışımıdır. Toprak tonlarının da canlanacağı 2022 yılının favori renklerinden biri olacak olan bu ton daha sakin ve güvenilir bir his yaratmada başarılı. Doğanın bel kemiği olduğu gibi sizin dolaplarınızda can alıcı bir önemde olacağı kesin.

Harbor Blue / Liman Mavisi

  • 5- Harbor Blue / Liman Mavisi

Orta tonlu, parlak, gece gökyüzü alt tonlu kristal göl mavisidir. Mavi renk ailesinin bir diğer mensubu olan bu renk soğuk bir tondur. Huzuru bulduğumuz mavi tonlarından biri olan bu renk özgüvenli duruşu ile kalbimizi çalmaya geliyor.

Orchid Bloom / Orkide Çiçeği

  • 6- Orchid Bloom / Orkide Çiçeği

Orkide, çeşitli orkidelerin sıklıkla sergilediği renge benzeyen parlak, zengin bir mor renktir. Orkidenin çeşitli tonları grimsi mordan morumsu pembeye ve güçlü kırmızımsı mora kadar değişebilir. Yoğun ve enerji verici bir kaliteye sahiptir.

Cascade / Su yeşili rengi

  • 7- Cascade / Su yeşili rengi

Cascade, mavi alt tonuna sahip hafif, saf bir renk yani aslında su yeşili diye tanımladığımız bir renk. Zarafet, naiflik, duruluk gibi hafif nahoş bir anlamı olan bu renk. Dolaplarımızın aksesuarı olmaya aday.

Coca Mocha

  • 8- Coca Mocha

Her yer için mükemmel olan klasik bir nötr renktir. Kahverenginin daha açık tonu sizi sıcak ve rahat hissettirir. Açık ve orta tonda kahverengi hemen hemen her kıyafete uyan, son derece çok yönlü bir renktir.

Daffodil / Nergis

  • 9- Daffodil / Nergis

İkonik bir bahar çiçeği olan nergis çiçeği rengi olan Daffoldil beyaz, pembe ve turuncunun çeşitli kombinasyonlarında pastel tonlarla beraber mükemmel uyum sağlayan kilit renklerdendir. Neşeyi ve hayatta olmanın takdirini ifade eden mutlu bir renktir. 

İlginizi çekebilir: Mini Etek Nedir, Nasıl Giyilir, Mini Etek Kombinlerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

İlgili yazılar

Yorumlar - Yorum yapmak için tiklayin

YORUM BIRAKIN